top of page
Ansgar Valbø
Dra til Helvete!
Go to Hell!
   

Skåbu Fjellhotell

10.07. - 31.12.2020

Alle dager kl 13-18.

Om utstillingen

Skåbu fjellhotell viser utstilling ”Dra til Helvete!” / ”Go to Hell!”. Utstillingen består av fargefotografier fra fotograf Ansgar Valbø, og avbilder jettegrytene i Helvete i Espedalen, Gausdal. Bildene er fotografert i perioden 2018-2020 og er fra både sommer- og vinterstid.

 

Helvete ligger helt sør i Espedalen, Gausdal kommune i Oppland, ca 200 m fra riksvei 255. Naturparken er Norges største samling av jettegryter. Jettegrytene ble dannet under siste istid ved at vann og stein fra issmeltingen roterte og gravde seg ned i fjellet. De største jettegrytene er over 40 meter dype og 20-30 meter brede.

 

Om Ansgar Valbø

Ansgar Valbø ble født i Tyskland i 1967 og flyttet til Norge i 1976. Etter utdannelse fra University for the Creative Arts i England i 1994, har Ansgar jobbet som grafisk designer og fotograf.

 

Siden 2013 har han drevet sitt eget studio i Nydalen, Oslo. Hans arbeid spenner fra kommersiell- og illustrasjonsfotografering til personlige prosjekter som portretter, stilleben og naturfoto.

 

Naturen har alltid vært en stor kilde og innflytelse for Ansgar. Med sine harmoniske former og grafiske mønstre er naturen en uuttømmelig og stadig skiftende inspirasjonskilde.

 

Som et resultat av oppveksten i en familie av malere, billedhuggere og håndverkere, har Ansgars behov for å uttrykke seg kunstnerisk kommet ganske naturlig. Det har ført til en sterk bevissthet og visuelt fingeravtrykk, som han 
stadig søker etter i neste motiv.

 

Skåbu Fjellhotell, 2643 Skåbu

 

Skåbu Fjellhotell ligger naturskjønt til i sentrum av den vakre lille fjellbygda Skåbu. Hotellet vil tilby overnatting i hjemmekoselige omgivelser med 11 flotte dobbeltrom og 6 komfortable leiligheter. I restauranten serveres god lokal mat og den lune peisestuen er et hyggelig og avslappende samlingspunkt for besøkende i alle aldre.

 

Det gamle Samvirkelaget som snart står ferdig i ny drakt som SkåbuFjellhotell, har vært bygdas samlingspunkt gjennom alle tider. I dette bygget sitter mye verdifull historie, gode minner og lun atmosfære i veggene. Denne unike atmosfæren vil hotellet ivareta og gjenskape for våre gjester. På Skåbu Fjellhotell og i Skåbu bygd ønskes alle varmt velkommen!

www.skabufjellhotell.no

Takk, din e-post er registrert!

bottom of page