top of page

fre. 10. juli

|

Skåbu Fjellhotell

Dra til Helvete! / Go to Hell!

Skåbu fjellhotell holder salgsutstillingen "Dra til Helvete!" / "Go to Hell!". Utstillingen består av fargefotografier fra fotograf Ansgar Valbø, og avbilder jettegrytene i Helvete i Espedalen, Gausdal.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dra til Helvete!  /  Go to Hell!
Dra til Helvete!  /  Go to Hell!

Tid og sted

10. juli 2020, 13:00 – 17. nov. 2020, 13:15

Skåbu Fjellhotell, Skåbuvegen 23-207, 2643 Skåbu, Norge

Om eventen

Ansgar Valbø "Dra til Helvete! / Go to Hell!"

Fotoutstilling, 10. juli – 30. september 2020. 

Alle dager kl 13-18.

Skåbu Fjellhotell, 2643 Skåbu

Om utstillingen

Skåbu fjellhotell viser utstilling ”Dra til Helvete!” / ”Go to Hell!”. Utstillingen består av fargefotografier fra fotograf Ansgar Valbø, og avbilder jettegrytene i Helvete i Espedalen, Gausdal. Bildene er fotografert i perioden 2018-2020 og er fra både sommer- og vinterstid.

Helvete ligger helt sør i Espedalen, Gausdal kommune i Oppland, ca 200 m fra riksvei 255. Naturparken er Norges største samling av jettegryter. Jettegrytene ble dannet under siste istid ved at vann og stein fra issmeltingen roterte og gravde seg ned i fjellet. De største jettegrytene er over 40 meter dype og 20-30 meter brede.

Om Ansgar Valbø

Ansgar Valbø ble født i Tyskland i 1967 og flyttet til Norge i 1976. Etter utdannelse fra University for the Creative Arts i England i 1994, har Ansgar jobbet som grafisk designer og fotograf. Siden 2013 har han drevet sitt eget studio i Nydalen, Oslo. Hans arbeid spenner fra kommersiell- og illustrasjonsfotografering til personlige prosjekter som portretter, stilleben og naturfoto.

Naturen har alltid vært en stor kilde og innflytelse for Ansgar. Med sine harmoniske former og grafiske mønstre er naturen en uuttømmelig og stadig skiftende inspirasjonskilde.

Som et resultat av oppveksten i en familie av malere, billedhuggere og håndverkere, har Ansgars behov for å uttrykke seg kunstnerisk kommet ganske naturlig. Det har ført til en sterk bevissthet og visuelt fingeravtrykk, som han stadig søker etter i neste motiv.

Dele denne eventen

bottom of page