top of page

lør. 23. apr.

|

Galleri v/

Aage Villy Skåret "Skygger av lys" Lumenprint

Dette er en bildeserie som tar utgangspunkt i naturen og dens hemmeligheter. Bildene viser ofte noe du med første øyekast kan se hva forestiller, men de viser også noe annet, noe som kommuniseres mellom betrakteren og bildet.

Aage Villy Skåret "Skygger av lys" Lumenprint
Aage Villy Skåret "Skygger av lys" Lumenprint

Tid og sted

23. apr. 2022, 13:00 – 01. mai 2022, 17:00

Galleri v/ , Gjerdrums vei 14, 0484 Oslo, Norge

Om eventen

I løpet av et livslangt fotoliv, har han utviklet en gjenkjennelig signatur – mørkt, men ikke dystert. Lekpreget tilnærming til bildeskaping og bruk av alternative fotoprosesser har blitt et varemerke. Gjennom prøving og feiling har dette utviklet nye teknikker og uttrykk. Bildene lages med utgangspunkt i eget liv med et unikt og personlig preg. Bildene som vises i utstillingen, er et resultat av dette. De er laget i en teknikk som kalles Lumenprint, en prosess hvor fotopapir blir utsatt for sollys.

«Jeg tar et fotopapir og legger det ut i solen. Et eller flere objekter plasseres på papiret og blir belyst av solen i alt fra noen minutter til flere dager. Under belysningen kan jeg flytte på papiret og det som ligger på det, eller legge på nye ting. Flere av de utstilte bilder er laget ved at jeg i sterkt sollys maler kun med vann direkte på papiret. For å bevare bildene blir disse scannet og printet ut på høykvalitets papir».

Åpningstider

Vernissage, lørdag 23. april kl 13.00

Lørdag  23. april, kl. 13-17

Søndag 24. april, kl. 13-17

Lørdag  30. april, kl. 13-17

Søndag 01. mai,  kl. 13-17

Aage Villy Skåret

Født 1957, Tangen i Hedmark, har stilt ut sine bilder flere steder i Norge; bl.a. i Reimannsgaarden i Grimstad, Norsk Skogmuseum i Elverum, Åmot Kulturhus, Rena Kortongfabrikk, Galleri NK i Lillehammer, Hamar Sagbladfabrikk, Galleri Albin Upp i Oslo, Galleri Eirik Jeistad i Hamar, Elverum Kunstgalleri, «The Big Picture» i Oslo, Hamar, Stavanger og Bergen, Tangen Kunstvestival, Nordic Light Internationale Festival of Photography i Kristiansund, Under Brua Festivalen i Hamar, Innlandsutstillingen og Galleri Zink på Lillehammer.

Timeplan


  • 4 timer

    Lørdag

    Galleri v/

  • 4 timer

    Søndag

    Galleri v/
Ytterligere 2 tilgjengelige elementer

Dele denne eventen

bottom of page